2017. október 2., hétfő

Gálfi Irén

Az AstroNovum asztrológiai szakmai lap főszerkesztője.

Amikor 20 éve elkezdtem asztrológiát tanulni, még nem tudtam, hogy gyökeresen megváltozik majd az életem. Fokozatosan nyílt ki a világ, s fokozatosan nyíltam ki én is. Sok kérdésemre választ kaptam, s jó néhányra még máig keresem...

Tanítónőként végeztem, nyolc év tanítás után kerültem a média világába. Rádióban, tévében, újságban, a weben volt, van lehetőségem arra, hogy nézhetővé-láthatóvá-olvashatóvá tegyem mások számára is gondolataimat, érzéseimet.

Közben végig ott volt, itt van az asztrológia. 
1993-ban kezdtem el tanulni, de természetesen sosem lehet vége, mert bár a csillagok, bolygók a helyükön maradtak, újabb és újabb összefüggések, elméletek születnek. Az asztrológia éppúgy fejlődik, mint a többi tudomány, s én igyekszem lépést tartani vele. 
Tanultam tradicionális asztrológiát Kalo Jenőnél, Takács Tibornál, karmaasztrológiát Griga Zsuzsannánál és kínai asztrológiát Nagy Melindánál.

Nagy kegy a sorstól, hogy tudásomat, tapasztalataimat szélesebb közönséghez is el tudom juttatni. A Lélek Magazinban az ezotéria számos irányzatáról, s azok képviselőjével készítettem interjút - többek között számos asztrológusportrét. A Horoszkóp Havilap főszerkesztőjeként igyekszem a bulvár asztrológia keretein túllépve olyan üzeneteket eljuttatni az olvasókhoz, ami segíthet a mindennapjaikat megérteni, örömtelibbé tenni.

Most, az AstroNovum szerkesztésével úgy érzem, újságíróként és asztrológusként is szakmai pályafutásom egyik legfontosabb állomásához érkeztem, ahol - a lap munkatársaival együtt - maga az asztrológus szakma felemelésén, kiteljesedésén, megújításán dolgozhatunk.
Veletek, értetek is, kedves kollégák.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése