2018. március 31., szombat

Nyitott kapuk programok!

Szeretettel Várok minden kedves érdeklődőt az Egyesület Nyitott Kapuk programjain, amik február és március során lehetőséget adnak arra, hogy aki szeretne, az személyesen is tudjon találkozni az egyesület képviselőjével és azokkal az asztrológia iránt érdeklődőkkel, akikkel reményeink szerint elindul a közös szakmai munka.
A rendezvények helyszíne a XI. kerületben van. Ezek az események nem kívánnak senkitől semmilyen elköteleződést, minden érdeklődő számára nyitott a rendezvény.

Minden alkalommal lesz témafelvetés, amivel aztán azt kezdünk, amihez kedvünk van. Szakmai szempontokat szeretnék elsősorban érvényre juttatni, de fontosnak tartanám a személyes ismeretségek kialakulását is, így szívesen venném, ha egy kis bemutatkozással mindenki hozzájárulna a könnyed hangulathoz.

A rendezvények időpontjai hétköznap és hétvégén is lesznek, hogy mindenki tudjon számára kedvező alkalmat találni.
Lesz délelőtti időpont is, gondolva azokra, akik rugalmas munkaidőben dolgoznak, és azokra is, akik számára a délutánok nehezebben megoldhatóak a család vagy a munka miatt.

Az első időpont : 2018.04.15.  szombaton 15:00-18:00 óráig
Helyszín: Kelet Kávézó és Galéria - Budapest, XI. kerület Bartók Bála út 29.

Kérlek, hogy mindenképpen jelezd e-mailben, ha csatlakozol a rendezvényhez, mert ha túl kevesen vagyunk, akkor lehet, hogy csúszik a találkozó időpontja.

Addig is csatlakozz az Asztrológusok nevű Facebook csoporthoz, hogy  a személyes találkozóig is ismerkedhess velünk!

Kellemes Napot!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése