Lépj be!

Szeretettel köszöntelek az
Asztrológusok Magyarországi Egyesületénél!

Mi, a szakmán belül általában tegeződni szoktunk, és Te, aki érdeklődsz az egyesületi tagság iránt, remélem nem bánod, ha ehhez a hagyományhoz híven tegező formában fogalmazok. 

Az egyesület tárt karokkal fogad minden olyan személyt, aki csatlakozni kíván soraihoz.
Kétféle tagsággal rendelkezik az egyesület. Az egyik az úgynevezett rendes tagság, ami azon asztrológusok számára van fenntartva, akik megfelelő szakmai tudással bírnak, hogy felkerülhessenek az egyesület asztrológus listájára.
A rendes tagság részletes tájékoztatója

A másik lehetőség, hogy pártoló tagként csatlakozik valaki az egyesülethez. Ebben az esetben semmilyen kitételnek nem kell megfelelnie, mindössze csatlakozási szándékát kell jeleznie, és ezután befizetnie a tagdíjat. (Az egyesületi tagság hivatalosan a nyilatkozat kitöltésével és a tagdíj befizetésével jön létre.)
Pártoló tagság részletes tájékoztatója

Az egyesületi tagság számos előnnyel jár, akármelyik tagsági formában is van jelen valaki. Elsősorban olyan kedvezményeket élveznek a tagok, amelyek anyagi megtakarítást jelentenek számukra - például a szakmai laphoz ingyenesen juthatnak hozzá, és rendezvényeinkre is kedvezményes részvételi díjat vehetnek igénybe, de a legnagyobb előnye mégis azoknak származik, akik tanulni vágynak, ugyanis kedvezményes áron vehetnek részt a workshopokon, előadásokon, és bizonyos képzéseken is.

A tagsággal kapcsolatos gyakran ismételt kérdéseket és válaszokat megtalálod a linkre kattintva. Kérlek olvasd el, és ha még kérdésed lenne a tagsággal kapcsolatban, akkor kérdezz nyugodtan.

A csatlakozáshoz írj e-mailt, a tagfelvetel@asztrologusok.hu címre, vagy töltsd le a belépési nyilatkozatot, amit kitöltve, elküldve jelezheted csatlakozási szándékodat. A jelentkezési lapon kérlek jelöld, hogy melyik típusú tagságra jelentkezel, és hogy a tagdíjat milyen formában kívánod fizetni.

A szakmai listán való megjelenéssel együtt járó rendes tagság igénylése esetén szükség lesz egy személyes találkozóra (ezt kiválthatja egy skype beszélgetés is), illetve a végzettségedet igazoló oklevél bemutatására. Ha nincs okleveled, akkor egy írásbeli anyag eljuttatására van szükség a tagfelvetel@asztrologusok.hu e-mail címre. Az ehhez kapcsolódó részletes tájékoztatót innen tudod letölteni, vagy online olvasni.

Az egyesületi tagdíj utalását erre a számlaszámra kérjük:
Név: Asztrológusok Magyarországi Egyesülete
Bank: CIB Bank
Számlaszám: 10700268-70704653-51100005Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése